Texter på svenska

Jag som skriver här är finne men bor i Sverige.  Jag skriver gärna på finska som är mitt modersmål. Mina texter handlar om tron på Jesus Kristus och livet med Gud. 

Här kan du läsa några av mina texter på svenska. Det går också att översätta alla texter på denna hemsida med hjälp av automatisk översättningsprogram. Det är enkelt. Så här står det skrivet om det:

"Översätta webbsidor i Chrome

När en sida du besöker är skriven på ett språk som du inte förstår kan du översätta den i Chrome. 

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Öppna en webbsida som är skriven på ett annat språk.
  3. Klicka på Översätt högst upp.
  4. Webbsidan översätts tillfälligt i Chrome.

Fungerar det inte? Testa att uppdatera webbsidan. Om det ändå inte fungerar högerklickar du var som helst på sidan. Klicka sedan på Översätt till [språk]."

Jag har försökt sträva efter att skriva så att automaten kan översätta korrekt. Men som du förstår så översätter automaten inte allt hundra procent korrekt. Men den översätter för det mesta ganska bra. När det blir konstigt i någon text så kan man ofta lista ut vad som menas.

Ibland blir dock översättningen helt tokig. T.e.x. Automaten översätter finska ordet för konfirmationslägret till kriminalvårdslägret. Jag var faktiskt inte på någon kriminalvårdsläger som 15 -åring utan på konfirmationsläger. Här kan du gå direkt till sidan där jag berättar om hur jag själv blev frälst https://www.jumala-kanssamme.se/439625257

Högerklicka var som helst på sidan. Då kan du översätta den till ditt språk. 

Det finns flera exempel på konstiga översättningar men det går inte att här ta upp dem alla. Tänk på rimligheten i översättningen. 

Jag hoppas du finner det intressant att läsa mina texter. Du får också fritt dela mina sidor till vänner och bekanta. Och som jag har skrivit på förstasidan i hälsningstexten så får man använda mina texter i evangelisation och i undervisningssyfte. 

 

Dela den här sidan